Wijnproeverij

Heerlijk met vrienden of familie wijn proeven, geur en smaak ontdekken en genieten om door een wijnproeverij van Vin de France meer te weten te komen over wijnen, druiven en herkomst van de wijn en ......... de combinatie van eten en drinken.

Verschillende wijnproeverijen

 

"Simple"

"Luxe"

"Fromage"

"Culinair"

 

- Wijn proeven met Vin de France bij jou thuis of op locatie
- Met vrienden, familie of collega's
- Helemaal op maat zoals jij het voor ogen hebt 

- Een wijnproeverij van Vin de France wordt altijd door een of twee enthousiaste

  wijnprofessionals begeleid
- De datum van je wijnproeverij bepalen we in overleg 

- Een wijnproeverij duurt gemiddeld twee uur, vaak wat langer
- Meestal proeven we zo’n 8 wijnen.
- Afhankelijk van je mogelijke speciale wensen is een wijnproeverij mogelijk vanaf

  een bijdrage van slechts € 12,50 per persoon (minimum € 125,-.)

 

De opzet van de wijnproeverij bepalen we samen. Er wordt een korte uitleg over het proeven van wijn gegeven gevolgd door het proevend vergelijken van verschillende wijnen (wit, rood, rosé, etc.). Tussen het wijn proeven door vertellen we meer over gebieden, druiven en wijze van wijn maken. Wij hebben het in ieder geval over het combineren van wijn met eten en het kiezen van wijnen voor speciale momenten. Tijdens de wijnproeverij kun je elke mogelijke vraag stellen die je maar wilt!

 

De grootte van een groep voor je wijnproeverij is altijd bespreekbaar – ideaal is 10 tot 16 personen. Je zorgt voor één of twee tafels, zodat iedereen naast elkaar kan zitten tijdens de wijnproeverij. Wij doen de rest: we nemen wijnglazen, koelers, spuugbakken, proefformulieren en natuurlijk lekkere wijn mee. Daarnaast zorgen wij bij iedere wijn, indien gewenst, een perfect passend hapje.

Wil je een wijnproeverij ergens anders organiseren? Dat kan! Op kantoor, bij een uitje, als onderdeel van een feest (zals een verjaardag) of in een restaurant. Laat maar weten en wij doen mee. Wij kunnen in overleg een locatie voor je zoeken voor de wijnproeverij.

Voor de wijnproeverij en de wijnen geldt: het kan al vanaf € 12,50 per persoon (minimum € 125,-.).

 


 

 

 

 

Vin de France, Cypressenlaan 53, Hoogezand Algemene verkoopvoorwaarden